Avain Fysio Oy Kuntoutus_Yrittajat Footbalance_Medical Klinik_asiantuntija

Henkilökunta

fysioterapeutti, cred. MDT, työfysioterapeuttibettina_allos

Bettina Allos ,

– Lääkintävoimistelija 1980, Helsinki, Työikäisten TULE-fysioterapia jatkokoulutus 1996, Työfysioterapeutti 1999, Cred. MDT 2004, TULE-erikoiskoulutus fysioterapeuteille 2009, Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus 2013. Suomen McKenzie-instituutti ry:n varapuheenjohtaja 2008-2015.

– Lisäkoulutusta Faskiamanipulaatio® Level II, C1-C2 Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi, Mulligan I-III, Hyvänlaatuinen asentohuimaus, Muscle Energy Technigue 1-3 (Selkärangan toimintahäiriöt), Kinesioteippaus.

– Työkokemusta julkiselta ja yksityiseltä puolelta Helsingistä ja Salosta, sekä Östersundista ja Tukholmasta, Ruotsissa.

– Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, allasterapia, erilaisten liikuntaryhmien vetäminen sekä työfysioterapia.

– Kielitaito: ruotsi, suomi, englanti

 


fysioterapeutti, MP Pilates-ohjaajamiia_oksanen

Mia Oksanen ,

-Fysioterapeutti 1992, Turku, Manuaalisen terapian erikoistumisopinnot 2005, Turku, MP Pilates –ohjaaja 2007, Helsinki, Akupunktio- koulutus 2008, Helsinki, Sport Somatics –koulutus 2009, Helsinki, Somatic Fysio –koulutus 2012, Helsinki, Faskiamanipulaatio® Level II.

-Työkokemus: yksityinen, Kelan kuntoutuskeskus Petrea, Salon terveyskeskus, Pilates-ohjaus ammatinharjoittajana.

-Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, tule-kuntoutus, kipu-kuntoutus, käsiterapia, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, Pilatesryhmien ohjaus, alaraajatutkimus ja tukipohjallisten määritys.

 


fysioterapeutti, cred. MDT,

Taija Tomberg

Taija Tomberg ,

-Fysioterapeutti (AMK) 2013, Turku, Cred. MDT 2016, akupunktio-koulutus 2016, Faskiamanipulaatio® Level II 2018

-Niska-olkapää –kurssi, neurologisen asiakkaan fysioterapia, neurologisen kuntoutujan allasterapia, GAS-koulutus, Kinesiology Taping -koulutukset

– Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, allasterapia ja erilaisten liikuntaryhmien ohjaus, kinesioteippaus, alaraajatutkimus ja tukipohjallisten määritys, hoitosukkien mittaus ja määritys.
 


fysioterapeutti,

Aapo Nummi

Aapo Nummi ,

-Fysioterapeutti (AMK) 2014, Turku, Faskiamanipulaatio® Level II 2017

-Selkäkivun alaryhmät – testit ja hoito, kävelyn havainnointi ja ohjaus, neurologisen asiakkaan allasterapia, GAS-koulutus.

– Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, allasterapia ja erilaisten liikuntaryhmien ohjaus, alaraajatutkimus ja tukipohjallisten määritys, hoitosukkien mittaus ja määritys